Duyurular
Anasayfa / Haberler / BERGAMA, SOMA VE AKHİSAR ZİYARETİ

BERGAMA, SOMA VE AKHİSAR ZİYARETİ

Merkezi Yalova’da bulunan Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat ARSLANHAN, Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale DONDURMACIOĞULLARI ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan BOLAT ile birlikte federasyona bağlı Bergama Spastik Çocuklar Derneği, Soma Spastik Çocuklar Derneği ve Akhisar Spastik Sevgi Çocukları Derneğini ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle üç dernekte ayrı ayrı toplantı gerrçekleştirerek Bergama, Soma ve Akhisar da yaşayan engelli ve ailelerinin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.
Arslanhan yaptığı açıklamada “federasyon tarafından hazırlanan ve bağlı derneklerin işbirliği ile yürütülen Koçum Babam Projesinin TRT tarafından Belgesel çekimlerinin Akhisar ayağı devam ediyor. Bu bağlamda TRT ekibiyle de bir toplantı yaptık. Çekimler tamamlanmak üzere. Ocak ayı gibi belgeselin yayınlanmasının planlanıyor” dedi.

hakkında Admin

Ayrıca Kontrol Et

BAŞKAN ARSLANHAN’DAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. …